Archiv článků

Orientační závod

Již brzy proběhnou zásadní aktualizace orientačního závodu, a to konkrétně zveřejnění místa konání a propozic a zahájení příjmu přihlášek. Nepřestávejte sledovat a brzy se dozvíte víc. Zároveň přejeme všem příznivcům, přátelům a sponzorům Veselé Vánoce a Šťastný nový rok 2016. U nás se tento ponese...
Celý článek

Hubertovy jízdy

V listopadu jsme se zúčastnili dvou Hubertových jízd. První z nich byla pro Krise i pro Boba u nás první takovou akcí, a to Hubertova Jízda 7.11. v Beňově. Druhá potom 14.11. v Radkově Lhotě, kde se Bob zúčastnil hledání liščat a rozběhu, který vyhrál.    
Celý článek

Děti u koní

V říjnu jsme rozšířili spolupráci s Občanskou společností DSI v Beňově, která se zaměřuje na práci s dětmi a rodinami a jejich volnočasové aktivity. Součástí jejich kroužku se tak stali i naši koně Bob a Kris, kteří se nechávají do sytosti krmit jablíčky a mrkvičkami a otlapkávat dětmi :-) Za...
Celý článek

Dožínky Olomouckého kraje

Uplynulý víkend jsme se zúčastnili Ňufíčkovy cesty mezi kombajny v rámci Dožínek Olomouckého kraje ve Smetanových sadech v Olomouci. Díky spolupráci s Občanskou společností DSI jsme měli možnost být součástí této super akce. Bob a Kris vozili děti, seznámili se s novými zvířaty - lamy, kozy,...
Celý článek

Obnova stránek

Dnes proběhla aktualizace a dorbná změna stránek. V sekci NAŠE AKCE vznikly dvě podsekce, a to akce, které pořádáme a akce (vožení dětí, závody,jiné akce), kterých jsme se zúčastnili + vznikl kalendář s akcemi, na které se chystáme.  
Celý článek

Poprvé na závodech

Dnes jsme se byli podívat na hobby závody do Prusinovic. Zatím pouze jako diváci. Krisova reakce na prvního závodícího koně byla řehtání a pozorné sledování jak skáče přes překážky. Dalšího už neřešil a ani hudbu hrající nahlas nebo zvuk zvonku startéra. 
Celý článek

První plavení

Dnes jsme byli s koňmi poprvé ve vodě hlubší, než po pás. Bobovi se tam docela líbilo, ale Kris po pár tempech prchal ven. Foto na rajčeti.
Celý článek

Fotografka

Dnes nás navštívila fotografka, která fotila Krise i v původní stáji, odkud jsme jej dovezli. Náhledové foto níže, zbytek zveřejníme hned po jejich obdržení.
Celý článek