Archiv článků

Obsedání Krise začalo

Včera jsme začli s obsedáním našeho mladíka Krise. Jednalo se spíše o další test, co  bude na Váhu a to, že je člověk nahoře a ne dole říkat, ale zvládl to bravurně. Stál, ani se nehnul :-)   
Celý článek

Orientační závod 2015

Spustili jsme přípravy na první ročník orientačního závodu a to v červnu 2015. Všechny informace najdete v sekci NAŠE AKCE nebo v události na našem FACEBOOKU.
Celý článek

Příprava na obsedání

Kris se aktuálně chystá na obsedání, začínáme s pravidelnou prací na lonži, zvykání na udidlo a sedlo, postupně přejdeme na zvykání na zatížená záda. A zároveň chodíme na procházky, protože se plánujeme zúčastnit Mikulášského výšlapu v Dřevohosticích.
Celý článek

Kastrace

Dnes podstoupili Kris a stájový kocour Ketyňák kastraci. Oba to zvládli v pohodě, jen kocour se vyvaloval ještě do noci, kdežto Kris už hodinu po zákroku vypadal, že mu nic není a chce jít na procházku :-) Od veta měli oba nařízený klid, takže měl smůlu a na procházku šel až druhý den. Kastraci...
Celý článek

Příjezd nového člena

Dnes jsme se dočkali druhého člena naší stáje. Je jím 14ti letý valach anglického plnokrevníka Gospodarz (říká se mu Boban), který do roku 2008 působil jako rovinnový dostihový kůň. Od r. 2008 je vyřazen z dostihového sportu a užíval si pastvin na hranici se Slovenskem. Po příjezdu se chvilku...
Celý článek