Archiv článků

NOVÝ ČLEN

Vážení přátelé, již jsme avizovali na facebooku, ale pro  jistotu zveřejníme i zde na stránkách. Letos se k nám konečně po několika letech snažení přidal nejmenší člen teamu, naše dcera narozená v prosinci minulého roku. Z tohoto důvodu (a bohužel nejen z něj, stále přetrvává špatný pocit z...
Celý článek

Velký zájem

... vzbudil IV ročník orientačního závodu družstev na koních, neboť už nyní musíme pozastavit příjem přihlášek vzhledem k zaplněnému startovnímu poli. Pokud se něco změní, tak budeme včas informovat.
Celý článek

KRIS - odjezd

V sobotu 7.10.2017 odjíždí Kris do nového domova, kde bude dělat radost svým novým majitelům. Budeme doufat, že se bude mít krásně a že ho brzy uvidíme na českých kolbištích, nejlépe "na bedně" :-) Krise budeme i nadále sledovat a navštěvovat, takže (doufáme) s ním kontakt neztratíme.  Místo...
Celý článek

PROPOZICE

Dnes byly vloženy propozice k III. ročníku orientačního závodu družstev na koních. Zároveň jsme zahájili příjem přihlášek. Prosíme všechny zájemce, aby si propozice před odesláním přihlášky pozorně přečetli. A to i ty, kteří se zúčastnili minulých ročníků, neboť došlo k několika změnám.
Celý článek

Orientační závod 2017

Právě jsme zahájili přípravy na příští ročník orientačního závodu. Máte se na co těšit, ale vyčkejte :-) Všechny potřebné informace k Vám přistanou včas :-)
Celý článek

Dožínky

O víkendu dožínek Olomouckého kraje (17-18.9.)se opět můžete těšit i na Krise a Boba v rámci Ňufíčkovy cesty mezi kombajny. 
Celý článek

Orientační závod

Zdárně máme za sebou druhý ročník orientačního závodu družstev na koních. Více v reportáži zde: (bude doplněno) :-D
Celý článek

Cristo Redentor

Kris se začíná připravovat pod vedením trenéra na jeho první hobíčkovou sezonu. Zatím mu to jde velmi dobře.
Celý článek